Maak je kerstdiner onvergetelijk met deze gerechten vol met groenten! Wij willen jou laten zien dat je ook tijdens de kerstdagen lekker veel groenten kan eten. Met rode kool, witlof, sla en avocado tover jij 4 heerlijke gangen op tafel. Het fijne is: deze gerechten zien er super culinair uit, maar zijn super makkelijk te maken! Dat noemen wij nou slim koken. Dus duik de keuken in en tover in een mum van tijd het kerstdiner van je dromen waarmee je jouw gasten zult betoveren!

Amuse - Roodlof

De klassieke, Hollandse garnalencocktail met een twist: we serveren ‘m namelijk in een bloem of ster van lofblaadjes. Witlof of roodlof; jij bepaalt.

Garnalencocktail in een bloem van roodlof

Voorgerecht - Kropsla

Vergeet loaded fries, en maak kennis met de vrolijke wereld van een gezonde loaded kropsla! Deze gezellige loaded caesar kropsla is niet alleen mega lekker als voorgerecht, maar zorgt ook nog eens voor een feestelijke knaller op tafel.

Loaded caeser kropsla

Hoofdgerecht - Rode kool

Duik in de vrolijke kerstsfeer met deze super lekkere rodekool steaks uit de oven! Ze zijn lekker knapperig van buiten en heerlijk zacht van binnen, en dat alles overgoten met een feestelijke balsamico vinaigrette en bestrooid met geroosterde hazelnoten.

Rodekool steak met balsamicodressing

Dessert - Avocado

Maak je kerstdessert extra feestelijk met een zijdezachte chocolademousse, gemaakt van romige avocado's. En het beste? Helemaal plantaardig! Een smaakvolle traktatie waar iedereen van zal genieten!

Chocolade avocadomouse
Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar